INDIVIDO

INDIVIDOS SERIEN är ett resultatet av vinmakarnas arbete, som kombinerar kunskap med erfarenhet, som vunnits genom åren. Således skapades varje vin med en personlig touch.
Individos viner har en enastående karaktär av kända vindruvor som kombineras på ett speciellt sätt och ger varje vin en smak med egen smakupplevelse.

Traminer & Sauvignon Blanc Vintage: 2021
Bronze at IWC 2022
Bronze at IWSC 2022
Gold at Galicja Vitis 2022
Silver at Decanter 2022

Region: VALUL LUI TRAIAN, BUGEAC, Moldova
Druva: Traminer 55%, Sauvignon Blanc 45%
Sort: Torrt vitt
Smakegenskaper:
Vinet är av ädel och ren färg. Smakrika Traminer-druvor framhäver friskheten och finesserna hos Sauvignon Blanc.
Denna blandning gör det möjligt att få ett elegant vin med en uttrycksfull blombukett som drunknar i graciösa och eleganta citrustoner.
Druvor odlas och skördas i vingårdar i Codru-regionen, i hjärtat av Moldavien.

Feteasca Regala & Riesling
Silver at Prodexpo Russia 2018
Bronze at International Wine Challenge 2019
Vintage: 2021
Region: Codru, Moldova
Druva: Feteasca Regala 55%, Riesling 45%
Sort: Torrt vitt
Smakegenskaper:

Detta vin är en blandning av två druvsorter som har otroligt tilltalande aromer. Druvorna Feteasca Regala bär subtila aromer av vilda blommor, och rieslingdruvor låter vinet uppnå elegans och rikedom av smak och arom.
Druvorna skördas från vingårdar i Codru-regionen, i hjärtat av Moldavien.

Pinot Gris & Chardonnay

Gold Berlin Trophy 2021
Gold at Berliner Wein Trophy 2022 – vinter provning
Bronze at IWSC 2022
Vintage: 2021
Region: Codru, Moldova
Druva: Pinot gris 60%, Chardonnay 40%
Sort: Torrt vitt
Smakegenskaper: Tropiska toner av Pinot gris följt av smaklös Chardonnay med balanserad syra.

Individo vitt vin

TOTEM

Totem vitt vin Viorica

Viner ur TOTEM SERIEN representerar typiska kännetecken för lokala sorter: Feteasca Regala, Feteasca Neagra rose vin , Rara Neagra – rött vin , Viorica – vitt vin som tillsammans men också individuellt beskriver den läckraste kärnan och den sanna återspeglingen av platsen, landet, traditionerna och den hängivenhet med vilken människan, från allt detta mioritiska utrymme, tillägnat vinstockar och vin.

Viorica

Ett elegant och komplext vin från unga druvor, med lokal arom. Den guldiga färgen beskriver också smaken som är fräsch, med en nyans av akaciablomma, mogna päron som för tankarna till blommor och frukter.

Detta är ett torrt vitt vin citrus, litchi, gula äpplen, kanderade aprikoser. Du kan också känna inslag av timjan, basilika och andra torkade örter.

Brut

Vårt mousserande vita vin Brut, är som att dricka pärlor av lycka. Detta vin är producerat av 100% Chardonnay druvor och har en smak av blommor, citron och äppelcider. Den har en guldig färg, lite torr smak, men avrundar med en fruktsötma.

Detta vin är ett vin smaksatt av mogna druvor, och har lagrats i 23 månader på ekfat. Ekfaten har gett en liten smak till detta mousserande vin. Det har tillverkats med “method classique” och har legat 12 månader i en vinkällare. Brut passar till fina desserter, frukt, bär och allehanda skaldjur.

Vertely av Individo